| |
| |

پشتیبانی انجمن ساز دیسکاز فارسی

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
 ثبت نام
جست و جو
جستجوهای داغ: قالب دانلود پلاگین
نویسنده: farhadrohi

انتقال دیسکاز به ویبولتین

[کپی کردن لینک]

10

موضوعات

66

454

امتیازات

Full Member

Rank: 3Rank: 3

امتیازات
454
 نویسنده| زمان پست: 2014-04-06 10:30:38
| نمایش تمام پست ها
نتونستم دانلود کنم.باید تمامی فایل ها نسخه 3.1 با نسخه 3 جایگزین شه؟؟؟

0

موضوعات

4

0

امتیازات

Newbie

Rank: 1

امتیازات
0
زمان پست: 2014-04-12 20:16:05
| نمایش تمام پست ها
اشتباه محضه تبديل كردن به ويبولتين!
امكانات صفره! همش با كد ها سروكار داري!
اگه يه زمان خواستي تبديل كني يا به ipb تبديل كن يا ته تهش xenforo ! به هيچي ديگه تبديل نكن وگرنه پشيمون ميشي!

12

موضوعات

35

0

امتیازات

Newbie

امتیازات
0
زمان پست: 2014-04-13 21:55:39
| نمایش تمام پست ها
pois0nous 2014-04-12 19:46
اشتباه محضه تبديل كردن به ويبولتين!
امكانات صفره! همش ب ...

اونطوری هم که شما فکر می کنید نیست! ویبولتین از ابعادی بسیاری موفق تر از دیسکازه!

94

موضوعات

340

1348

امتیازات

Gold Member

Rank: 6Rank: 6

امتیازات
1348
زمان پست: 2014-04-16 20:15:42
| نمایش تمام پست ها
به نظر شما دیسکاز بهتره یا ویبولتین؟؟
روزی اگر سهـمِ کسـی بـودی دعا کن
من کور باشم، کور باشم، کور باشم...!

شبكه اجتماعي چهره آسماني
شبكه اجتماعي فيس اسكاي
پرتال مهندسان عمران و معماری ایران
www.HiCivil.Ir

0

موضوعات

4

0

امتیازات

Newbie

امتیازات
0
زمان پست: 2014-04-18 14:04:06
| نمایش تمام پست ها
ويبولتين از هيچ انجمن سازي بهتر نيست! Phpbb بهتر از ويبولتينه! تو ويبولتين همش بايد كد ها رو ويرايش كني! پنل ادمينش به هيچ دردي نمي خوره!
من خودم تا حالا با ديسكاز كار نكردم ولي با بيشتر انجمن ساز ها كار كردم!
بدترينشون ويبولتين بوده! دست به هرچي مي زني يا سايت ديگه بالا نمياد يا ارور ديتابيس ميده!
و هيچي بدتر از impex كه انجمن هاي ديگه رو به ويبولتين كانورت مي كنه! نصيب گرگ بيابون نكنه!
من خودم ipb رو ترجيح مي دم به همه! ولي با توجه به مطالبي كه درباره ديسكاز خوندم بايد خيلي قدرتمند باشه با توجه به رايگان بودنش! هنوز كه افتخار نصبش رو نداشتيم! انشالله به زودي!

10

موضوعات

66

454

امتیازات

Full Member

امتیازات
454
 نویسنده| زمان پست: 2014-04-19 12:20:01
| نمایش تمام پست ها
pois0nous 2014-04-18 15:04
ويبولتين از هيچ انجمن سازي بهتر نيست! Phpbb بهتر از ويبولت ...

نخیر این طور نیست.شما حوصله کد نداری اینطور میگی .شما هر چیزو آماده میخوای؟؟؟
ویبولتین بهترین انجمن ساز داخل  جهان هست اینو من نمیگم آمار سایت های زده شده و موفق میگن.
همه الان میدونن انجمن های بزرگ ایرانی بر پایه ویبولتین هستند مثل انجمن موبایل اول و الی آخر...
اگه بد بود هیچ وقت سراغ چنین اسکریپت قدرتمندی نمیرفتن.از همه مهم تر پشتیبانی قوی و کاربرای زیادی داره که به سرعت پاسخگو مشکلات هستند.همچنین سئو بسیار قوی داره که از همه مهم تره

17

موضوعات

229

4092

امتیازات

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

امتیازات
4092
زمان پست: 2014-04-19 20:32:49
| نمایش تمام پست ها
ویبولتین در ایران خوب جا افتاده حتی مای بی بی هم همینطور.ولی خب دلیل نمیشه که سیستم های دیگه ضعیف باشند.هرکدام مزیتهای و ایرادات خودشون رو دارند.درحال حاضر سیستم های خوب دیگری هم به غیر از اینها هستند که هنوز خوب در ایران شناخته نشده اند از جمله IPB و Xenfro
نخستین پشتیبانی رسمی دیسکاز در ایران.
discuz.ir

0

موضوعات

4

0

امتیازات

Newbie

امتیازات
0
زمان پست: 2014-04-20 12:50:39
| نمایش تمام پست ها
[i=s]ویرایش  pois0nous در 2014-04-20 14:01

[i=s]ویرایش  pois0nous در 2014-04-20 13:51

اصلا هم اين طور كه شما مي گيد نيست! كي گفته من حوصله كد ندارم؟ خيلي هم حوصله اش رو دارم اگه در جايي باشه كه معقولانه باشه نه مثل وي بي كوچك ترين و پايه اي ترين كار هم بايد با دستكاري كد ها انجام بشه!
خداي نكرده نمي خواي بگي ويبولتين سئو ي خوبي داره؟ واقعا مي خواي بگي ) شما وي بي سئو نصب نكن تست بزن ببين سئو از ١٠٠ به ١٠ هم ميرسه؟! تازه شما پلاگين vbseo رو نصب كني يه جوني مي گيره! ولي قول مي دم بالا ٩٠ نره! درصورتي كه با ipb خيلي راحت بدون هيچ افزونه اي ميشه سئو رو به سقفش رسوند!
باز خدا رو شكر نگفتي امنيتش بالاست! مراجع ويبولتين خودشون دست كم ٧-٨ بار هك شدن!
اقا ادمين شما مي گيد هر سيستمي يه مزايا داره! حرفتون درست ولي ويبولتين استثنا هست ! شما تو ويبوليتن هيچ افزونه اي نصب نكنيد ببينيد اصلا پايه اي ترين امكانات يك انجمن ساز رو داره؟! حالا همين كار رو با ipb بكنيد! موقع نصب ويبولتين شما بايد دستي كانفيگ كنيد! داشتن كانفيگ خودكار موقع نصب  ديگه كمترين چيزيه بايد داشته باشه يك اسكريپت!
شما كه انجمنتون رو كانورت كرديد  به ويبي ديگه بايد impex رو ديده باشيد! ديوانه كننده است واقعا از بس ضعيفه!
شما بقيه انجمن ساز ها رو ديديد كه اومديد مي گيد ويبولتين قدرت محض هست؟ اينكه ٤ تا انجمن تازه كار و بي تجربه ويبولتين زدن دليل بر برتريشه؟ شما همون انجمن هاي به قول خودتون شاخ كه نام برديد از ادمينش ٤ تا سوال اطلاعات عمومي در مورد ويبولتين بپرسيد ببينيد مي تونه جواب بده؟!شما گفتيد ويبولتين تو جهان برترينه؟ جك بود يا لطيفه؟ منبعتون كجاس اون وقت؟ الان يك رايگان mybb هست يك غير رايگان burning board و بعدش ipb و بعدش xenforo و بعدش ويبولتينه! يه سرچ بكنيد قبل از امار دادن!
شما به سايت invisionpower كه سازنده ipb هست بريد! تو قسمت اسكريپت كانورترش نگاه كنيد ويبولتين ٤ و ٥ و زنفورو جز بيشترين انجمن ساز هايي هست كه به ipb كانورت شدن! همه دارن از ويبولتين مي رن! تو ايران برعكسه! به خاطر چشم و هم چشمي! الان يكي از تاپ ترين انجمن ساز هاي رايگان وانيلا هست! تو ايران تا حالا اسمش رو شنيديد؟

10

موضوعات

66

454

امتیازات

Full Member

امتیازات
454
 نویسنده| زمان پست: 2014-04-21 11:11:53
| نمایش تمام پست ها
pois0nous 2014-04-20 13:50
ویرایش  pois0nous در 2014-04-20 14:01

ویرایش  pois0nous در 2014-04-20 13:51

دوست عزیز من بحثم سر این چیزا نیست.توی ایران فعلا ویبولتین جا افتاده من نمیخوام بحث کنم من نسبت به دیسکاز مقایسه کردم بیشتر.من سه ماه کار کردم با دیسکاز حتی از فایلهای اینجا هم استف کردم ولی دیسکاز باگ های زیادی داره و خود به خود باگ میساخت شاید فقط برای من بوده.ولی یکی از بدترین خصوصیات دیسکاز سه به بالا سرعت لودینگ بود من حتی برای آزمایش یک هاست قوی یک ماهه خریدم با منابع بسیار قوی ولی اصلا انگار نه انگار شاید چند درصد سرعت بهتر شد.حتی تمامی عکس ها بهینه شده بودن برای سرعت لود.
من تا حالا از مای بی بی.پی اچ بی بی.دیسکاز و آخرین هم ویبولتین هست که دارم استفاده میکنم.بقیه رو تست نکردم ولی تا به اینجا اول ویبولتبن خوبه بعد مای بی بی بعد پی اچ بی بی بعد دیسکاز.
شایدم ipbخوب باشه و همه چیزش خوب باشه و حق با شما باشهولی من نمیتونم هی از این انجمن به اون انجمن بپرم بخاط همین موضوع کلی عقب موندم.شاید دلیلش راهنمایی بدی بوده.یکی از استادامون که وبمستر بود گفت انجمن میخوای بزنی فقط ویبولتین با بقیه انجمن سازها نمیتونی بالا بیاری و رتبه خوبی به دست بیاری میون سایت ها

17

موضوعات

229

4092

امتیازات

Administrator

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

امتیازات
4092
زمان پست: 2014-04-24 22:02:57
| نمایش تمام پست ها
بهتره مطلب زیر رو بخونید.
http://forum.good-life.ir/2315-% ... F-9.html#post121595
نخستین پشتیبانی رسمی دیسکاز در ایران.
discuz.ir

قوانین امتیازات

تلفن همراه|آرشیو|پشتیبانی انجمن ساز دیسکاز فارسی

2026-01-23 08:00 GMT+3.5 , Processed in 0.085207 sec., 12 queries .